Affect intensity and softness tactile preferences: An experimental approach to arousal regulation - Université Paris 8 Vincennes - Saint-Denis Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food Quality and Preference Année : 2016

Affect intensity and softness tactile preferences: An experimental approach to arousal regulation

A. Giboreau
  • Fonction : Auteur
H. Nicod
  • Fonction : Auteur
P. Faye
  • Fonction : Auteur
E. Diaz
  • Fonction : Auteur
M.A. Beetschen
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02905698 , version 1 (23-07-2020)

Identifiants

Citer

Marine Kergoat, A. Giboreau, H. Nicod, P. Faye, E. Diaz, et al.. Affect intensity and softness tactile preferences: An experimental approach to arousal regulation. Food Quality and Preference, 2016, 52, pp.120-123. ⟨10.1016/j.foodqual.2016.04.005⟩. ⟨hal-02905698⟩
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